Καθαρισμός στρώματος

Καθαρισμός σαλονιού

Η Єvgenikos Group μέσα από το πρόγραμμα Luxury cleaning και τις  εξειδικευμένες μεθόδους Bio-καθαρισμού μπορεί να σας δώσει λύσεις για κάθε ποιότητα χειροποίητου χαλιού.

Ίσως να έχετε αγοράσει χειροποίητα χαλιά με κλασσικά σχέδια, νομαδικά σχέδια, από διάφορες προελεύσεις αλλά και από διαφορετικές περιοχές.

Μπορεί το χαλί σας να έχει ονομασία, Tabriz, Esfahan, Nain, Sarouk, Zigler, Ziegler-animal, Ziegler-Silk, Nain – Habibian, Kashmir Silk, Ghom- Silk,Isfahan, Pakistan, Buhara, Khal- Mohammadi, Qum, Hereke, Bidjar, Sarab, Keshan, Kunduz, Yamut, Hatchou, Beshir, Kazak, China- Silk , sarouk, Kashan, Farahan, Gabbeh.

Μπορεί το χαλί σας να είναι Ινδικής κατασκευής και  ποιότητας Tufted, Guy Laroche, Aslanis, Pierre Cardin Gold Grey, Makis Tselios , Azzaro, Bo και Bo Brink & Campman, αλλά και γενικά Handtufted η ποιότητας Shaggy και να αναγραφούν στις ετικέτες Dry clean only ή Do not wash

Μπορεί το χαλί σας να είναι Δερμάτινο χαλί, γούνινο η με οπτικές ίνες

Όποια ποιότητα, σχέδια η προέλευση, εμείς μπορούμε να φροντίσουμε για την ασφαλή συντήρηση του, τον Bio-καθαρισμό η και την φύλαξη του.

Σε πολλά ευαίσθητα χαλιά με την συσκευασία τοποθετείτε ειδικό Madre, για να τα προστατεύειαπό τσαλακώματα –τσακίσματα, δημιουργώντας την  προϋπόθεση για μια ασφαλή αποθήκευση.

Καθαρισμός σκαφών αναψυχής

Ο καθαρισμός σκαφών αναψυχής δεν είναι απλή υπόθεση.Γνωρίζοντας την ανάγκη για την καθαριότητα και συντήρηση ενός σκάφους, παρέχουμε την ανάλογη υγιεινή που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό από το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας για τον καθαρισμό του σκάφου σας. Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα από μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης στρωμάτων, μηχανήματα επιτόπου καθαρισμού dry cleaning για ευαίσθητα υφάσματα, συστήματα εφαρμογής βραδυφλεγίας και προστατευτικού υλικού για τις μοκέτες και τις υφασμάτινες επιφάνειες του σκάφους.

Καθαρισμός αυτοκινήτου

Μικρόβια , βακτήρια , σκόνη και παθογόνες ουσίες βρίσκονται εγκατεστημένα σε σημεία του αυτοκινήτου σας όπου ένα απλό καθάρισμα δεν αρκεί. Για καθαριότητα σε βάθος καθώς και για τη διατήρηση της λάμψης και της ζωντάνιας του οχήματός σας κρίνεται απαραίτητο να μας επισκεφθείτε. Με τον επιτόπιο καθαρισμό , το αυτοκίνητο θα δείχνει σαν καινούριο.

Το σαλόνι θα απαλλαγεί από κάθε οσμή και κάθε επιβλαβή ουσία ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του οχήματος σας. Ταπετσαρίες , ουρανός , μοκέτες και πλαστικά μέρη θα επανέλθουν στην αρχική τους λάμψη δίνοντας ταυτόχρονα στο όχημά σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινού περιβάλλοντος. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη χρήση υλικών κορυφαίων εταιριών της αγοράς σας εγγυάται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Accessibility