Καθαρισμός στρώματος

Bio-καθαρισμοί σαλονιών

Με γνώμονα πάντα τις αρχικές ανησυχίες μας, αφιέρωση και υποχρέωση με συνεχή υποστήριξη για να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των καταναλωτών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και στους επιτόπιους καθαρισμούς, υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση.

Οι διαδικασίες διενεργούνται και επιβλέπονται από άτομα με Βεβαιωμένη επαγγελματικά κατάρτιση, εμπειρία με τεκμηριωμένα στοιχειά για την ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’, , ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις , την διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Εξειδικευμένες εφαρμογές σαλονιών, με Bio-καθαρισμό, Αναζωογόνηση και Απορρύπανση βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων σκόνης, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination). Επιπλέον εφαρμόζεται η ασφαλής μέθοδος πλυσίματος, για υφασμάτινες επιφανιες σαλονιών, χωρίς τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές .
Εξειδικευμένες εφαρμογές σε δερμάτινα σαλόνια, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ. κ.λ.π. Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC).

Καθαρισμός σκαφών αναψυχής

Ο καθαρισμός σκαφών αναψυχής δεν είναι απλή υπόθεση.Γνωρίζοντας την ανάγκη για την καθαριότητα και συντήρηση ενός σκάφους, παρέχουμε την ανάλογη υγιεινή που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό από το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας για τον καθαρισμό του σκάφου σας. Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα από μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης στρωμάτων, μηχανήματα επιτόπου καθαρισμού dry cleaning για ευαίσθητα υφάσματα, συστήματα εφαρμογής βραδυφλεγίας και προστατευτικού υλικού για τις μοκέτες και τις υφασμάτινες επιφάνειες του σκάφους.

Καθαρισμός αυτοκινήτου

Μικρόβια , βακτήρια , σκόνη και παθογόνες ουσίες βρίσκονται εγκατεστημένα σε σημεία του αυτοκινήτου σας όπου ένα απλό καθάρισμα δεν αρκεί. Για καθαριότητα σε βάθος καθώς και για τη διατήρηση της λάμψης και της ζωντάνιας του οχήματός σας κρίνεται απαραίτητο να μας επισκεφθείτε. Με τον επιτόπιο καθαρισμό , το αυτοκίνητο θα δείχνει σαν καινούριο.

Το σαλόνι θα απαλλαγεί από κάθε οσμή και κάθε επιβλαβή ουσία ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του οχήματος σας. Ταπετσαρίες , ουρανός , μοκέτες και πλαστικά μέρη θα επανέλθουν στην αρχική τους λάμψη δίνοντας ταυτόχρονα στο όχημά σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινού περιβάλλοντος. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη χρήση υλικών κορυφαίων εταιριών της αγοράς σας εγγυάται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

©2017 EVGENIKOS GROUP
Accessibility