Παραλαβή-Παράδοση σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ένα πλήρες οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο σας εξυπηρετεί όλο το χρόνο.

Με ένα τηλεφώνημα και χωρίς καμία χρέωση παραλαμβάνουμε τα χαλιά-μοκέτες από τον χώρο σας, σεβόμενοι πάντα τον πολύτιμο χρόνο σας οργανώνουμε ανάλογα το προγρομμά σας για την ημέρα και ώρα που θέλετε στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση, με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα κλειστού τύπου της εταιρείας μας.

Με την παραλαβή  τοποθετούμε στο χαλί σας ετικέτα με ένα μοναδικό αριθμό (barcode) ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο – θέση, βρίσκεται το χαλί. Η αυτόματη σύνδεση και ενημέρωση του συστήματος, παρέχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών αλλά και μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης , μεταξύ εταιρίας και πελατών.

Η παράδοση γίνεται την ημέρα και ώρα που θέλετε.

Εάν θέλετε να παραλάβουμε τα χειμερινά και να σας παραδώσουμε τα θερινά χαλιά, οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα, ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

Τίναγμα χαλιών

Επαγγελματικό Τίναγμα (Απορρύπανση)

Πριν το στάδιο του πλυσίματος τα χαλιά τοποθετούνται στο ειδικό  μηχάνημα τινάγματος χαλιών. Το μηχάνημα αυτό λειτουργεί με ένα σύστημα  γρήγορων δονήσεων όπου απαλλάσσει τα χαλιά από σκόνη, χώμα και διάφορα στερεά σκουπίδια που έχουν εισχωρήσει στο πέλος του χαλιού.Το τιναχτήρι διαθέτει πίνακα ελέγχου,  ώστε ανάλογα με το χαλί, να ρυθμίζεται και να ελέγχεται ο χρόνος διέλευσης του χαλιού από το μηχάνημα καθώς και η ένταση του τινάγματος ώστε να μην υπάρχουν φθορές στα ευαίσθητα-χειροποίητα χαλιά.

Υγρός Καθαρισμός

Green Services Factory Solutions

Η Єvgenikos Group μέσα από το πρόγραμμα Green Services Factory Solutions παρέχει εξειδικευμένους και ασφαλείς Bio-καθαρισμούς με μεθόδους διαχείρισης για βελτιωμένη προστασία του περιβάλλοντος.

Συμβάλουμε ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με την «απαλλαγή» από το ρυπογόνα μηχανήματα καθαρισμού παλαιάς τεχνολογίας που επιβαρύνουν το περιβάλλον και την ανανέωση τους με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (wash & dry) της Catinet.

Ως Πολυχώρος Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, ο τομέας της Καθετοποιημένης Μονάδας Καθαρισμού Χαλιών περιλαμβάνει:

  • Το υπερσύγχρονο μηχάνημα τινάγματος, με το ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων που διαθέτει, ώστε να παρέχει ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ‘δύσκολα’ και ευαίσθητα χαλιά, απομακρύνοντας όλη την άμμο μαζί με την σκόνη και τα ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ που έχουν διεισδύσει βαθιά στο πέλος τους.Ταυτόχρονα οι ρύποι με την αναρρόφηση μεταφέρονται στο σύστημα περισυλλογής, όπου τα ειδικά σχεδιασμένα αυτοκαθοριζόμενα φίλτρα, κατακρατούν το 99,97% χωρίς να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ενοχλητική σκόνη, παρέχοντας υγιεινή ασφαλείας και στους εργαζόμενους.

  • Το υπερσύγχρονο σύστημα πλυσίματος χαλιών και μοκετών (wash & dry) εκτός από ένα αποτελεσματικό βιομηχανικό πλυντήριο, που σέβεται και τα πιο ευαίσθητα χαλιά, παρέχει επιπλέον καινοτομίες που προσφέρουν υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Διαθέτει μηχανισμό ξεβγάλματος και χτενίσματος με αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης και εναπόθεσης στο τέλος του πλυσίματος καθώς και ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος και ανακύκλωσης του χρησιμοποιημένου νερού στο ξέβγαλμα.

  • Υπερσύγχρονο σύστημα, χωρίς θόρυβο και δονήσεις, με φυγοκεντρικό στύψιμο για αφαίρεση του 90% του νερού, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στο στημόνι του χαλιού, ακόμα και για χαλιά μέχρι και 4,5 μέτρα πλάτος. Ένα ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό σύστημα με αυτόματες επιλογές ρύθμισης, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χαλιά.

Άπλωμα χαλιών

Στα Ταπητοκαθαριστήρια μας αφού ολοκληρωθεί το στύψιμο το χαλί απλώνεται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, μακριά από ήλιο, αέρα ή βροχή και στεγνώνει επιμελώς ελέγχοντας το με ειδικά υγρόμετρα.

Αφού ολοκληρωθεί και η εργασία του απλώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).

Πάγκος Συσκευασίας και Περιποίησης Χαλιών (Multi System  Machine):

Ένα υπερσύγχρονο σύστημα Περιέλιξης και Συσκευασίας αλλά συγχρόνως και Περιποίησης με Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων.

Αποθήκευση Χαλιών

Όλα τα χαλιά σας ασφαλίζονται στην πραγματική τους αξία από την Ασφαλιστική Εταιρεία Victoria με αριθμό συμβολαίου 2000267050 για κλοπή, πυρκαγιά και ατύχημα από την ώρα της παραλαβής έως την ώρα της παράδοσης.

©2017 EVGENIKOS GROUP
Accessibility